Barcelona želi veznjaka Santosa, ali konkurencija je jaka

Borba evropskih velikana za Lucasa Limu

Barcelona želi veznjaka Santosa, ali konkurencija je jaka

E. Ganibegović

Lucas Lima, koji trenutno nosi dres brazilskog Santosa, nalazi se na meti velikana evropskog fudbala, a posebno interesovanje pokazuje Barcelona.

Njegov agent tvrdi kako se Barcelona također nada da će potpisati brazilskog internacionalca.

Ovaj 26-godišnji veznjak postat će slobodan igrač nakon što mu prvog januara 2018. istekne ugovor sa Santosom, a novodno je na meti Barcelone, Manchester Uniteda, Rome i Intera.

"Inter, Roma i Barcelona pažljivo prate Lucasa, ali ga United također želi", rekao je Luccas Badia za Haberturk.

"Lucas je pravi igrač za Seriju A, međutim vidjet ćemo šta će biti, jer ima nekoliko klubova koji ga planiraju angažovati."

Lima je odigrao 14 utakmica za selekciju Brazila i postigao je dva pogotka. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, prethodnih godina su ga posebno pratili Real Madrid i Bayern Munich, ali konkretnih ponuda nije bilo, pa je nastavio nositi dres Santosa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi