Bašićevo Radomlje namučilo izraelski Ashdod

Pogodio i Anel Hajrić

Bašićevo Radomlje namučilo izraelski Ashdod

S. Mlaćo

Slovenski drugoligaš Radomlje nastavio je sa pripremama za novu sezonu druge lige te zemlje.

 Kako je već poznato, u novoj sezoni sa klupi će ih predvoditi bh. stručnjak Nermin Bašić.

Bašiću za sada sjajno ide na klupi Radomlja, što pokazuje i pripreme utakmice. Jučer su njegovi izabranici odmjerili snage u prijateljskom meču sa izraelskim timom FC Ashdod (1:1), koji je svakako bio favorit u ovom meču, s obzirom da nastupa u elitnom rangu te zemlje.

Radomlje je povelo preko nekadašnjeg juniorskog reprezentivca BiH Anela Hajrića, koji je posuđen iz Maribora, da bi Izraelci ipak uspjeli doći do izjednačujućeg pogotka.

Prema pisanju slovenskih medija, Radomlje je nadigralo Ashdod, posebno na taktičkom planu, a najveće zasluge za to svakako idu ambicioznom Bašiću.

Bašić je u Sloveniju stigao iz redova federalnog prvoligaša Sloge Simin Han.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi