Begoviću  već pronašli zamjenu?

Krul u Chelseaju?

Begoviću već pronašli zamjenu?

E. Škorić

Bh. golman Asmir Begović trebao bi uskoro da napusti Chelsea i Plavci traže njegovu zamjenu.

Za Begovića je stigla ponuda od 10 miliona funti iz Bournemoutha i naš golman bi lako mogao da pređe u redove ovog kluba. Međutim, Chelsea ne želi da se odrekne usluga Begovića dok ne nađe zamjenu.

Nekoliko golmana je na meti Chelseaja, a na vrhu liste je Tim Krul, sjajni holandski golman koji je proteklih godina imao zapaženu ulogu u Newcastleu.

Krul je izgubio mjesto u Newcastleu, koji ga je posudio Ajaxu, ali u Chelseaju smatraju da bi bio pristojna zamjena Thibautu Courtoisu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na golu Newcastlea je branio redovo dok nije doživio stravičnu povredu, no na Stamford Bridgeu smatraju da je ona prošlost i da Krul ponovo može da brani na najvišem mogućem nivou. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi