Benitez: Siguran sam da će Bale imati dobru sezonu

Vjeruje da će Bale ostati u Realu

Benitez: Siguran sam da će Bale imati dobru sezonu

Rafael Benitez je uvjeren da će velški reprezentativac Gareth Bale i naredne sezone nastupati za Real Madrid. 

Britanski mediji su u posljednje vrijeme mnogo špekulisali da će Gareth Bale napustiti Santiago Bernabeu, a najozbiljniji u namjerama da ga dovede u svoje redove je Manchester United.

"Bale je važan igrač za naš tim i znam da je zadovoljan. Ne želim da pričam o ponudama, sve je dobro i siguran sam da će imati dobru sezonu", rekao je Benitez.

Jedan od igrača koji bi mogao napustiti Real Madrid je i Karim Benzema, a navodno nova destinacija u njegovoj karijeri mogao bi biti londonski Arsenal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju dodajmo da će Real Madrid u sklopu priprema za novu sezonu učestvovati na "Audi" kupu, zajedno sa Tottenhamom i Milanom. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.