Benitez: Svi smo krivi za ovu blamažu

Real ubjedljivo poražen u Madridu od Barce

Benitez: Svi smo krivi za ovu blamažu

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida pretrpjeli su večeras težak poraz na domaćem terenu od Barcelone (0:4).

Trener kraljevskog kluba Rafael Benitez nakon utakmice kazao je da je na sve načine pokušao motivirati svoje igrače da se rezultatski vrate u utakmicu.

"Svi znamo kvalitete igrača Reala, ali večeras su mnogi zakazali. Svi smo krivci za ovaj neuspjeu protiv Barcelone", rekao je Benitez.

Španski stručnjak je dodao da je Real odlično otvorio utakmicu, ali da je Barcelonin gol dosta uzdrmao njegove fudbalere.

"Dosta smo griješili i to ekipa poput Barce kažnjava. Marcelo je na početku drugog dijela imao odličnu šansu i mislim da je to prelomilo utakmicu. Da smo postigli gol u potpunosti bi se vratili u utakmicu", dodao je Benitez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je dodao da je zabrinut da li će se igrači uspjeti oporaviti pred naredno kolo španske Primere.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.