Bezobrazan izraz lica Ledleyja poslije starta nad Colemanom

Iznervirao mnoge

Bezobrazan izraz lica Ledleyja poslije starta nad Colemanom

Fudbaler Velsa Joe Ledley našao se na udaru kritika tviteraša nakon što je sinoć povrijedio fudbalera Republike Irske Seamusa Colemana. 

Navijače nije toliko iznervirala činjenica da je Ledley oštro i neoprezno startovao nad Colemanom koliko njegov izraz lica dok je medicinski tim pružao pomoć desnom beku Evertona.

Kamere su u tom trenutku 'uhvatile' Ledleyja kako se smije jer je dobio crveni karton, a očito je u tom momentu smatrao da povreda Colemana nije tako ozbiljna.

Ipak, reprezentativac Velsa se nakon utakmice preko društvenih mreža izvinio zbog svoje reackcije kazavši da nije htio da sve tako ispadne. Osim toga, poželio je Colemanu što brži oporavak.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi