Bild: Hoffenheim dobio dvije ponude za Bičakčića

Bh. fudbaler na Otoku?

Bild: Hoffenheim dobio dvije ponude za Bičakčića

Njemački sportski list "Bild" tvrdi da su na adresu Hoffenheima stigle dvije ponude za Ermina Bičakčića. 

Bh. fudbaler (26) je svojom beskompromisnom borbom u dresu Hoffenheima zainteresovao nekoliko klubova i po prvi put u karijeri bi mogao zaigrati izvan Njemačke, a kao naredna destinacija spominje se engleski Premiership.

Za Bičakčića su najveće interesovanje pokazali Stoke City i Newcastle koji su na ime obeštećenja spremni ponuditi svotu do četiri miliona eura, ali je i dalje pitanje kako će reagovati Hoffenheim i hoće li pristati na prodaju. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bičačkić je u posljednje vrijeme neizostavan u timu Hoffenheima i već nekoliko puta je našao svoje mjesto u timu kola. Ranije je nastupao za Eintracht Braunschweig i Stuttgart. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi