Biševac: Lazio je loše organizovan, pogriješio sam
FOTO: EPA

Vratio se u Francusku

Biševac: Lazio je loše organizovan, pogriješio sam

Bivši srbijanski reprezentativac Milan Biševac se pokajao što je u januaru prešao iz Lyona i Lazio. 

U Laziju su očekivali da će Biševac (33) svojim iskustvom poboljšati kvalitet momčadi, međutim on se na kraju u rimskom klubu zadržao pola godine i taj period ne pamti po dobrom. Najviše ga je iznenadila loša organizacija. 

"Nakon deset godina u Francuskoj želio sam nešto novo. Ne želim previše ići u detalje, ali nije mi se svidio mentalitet Lazija. Zaista je klub organizovan loše. Proveo sam pola godine živeći u hotelu", kazao je Biševac i dodao:

"Došao sam u januaru, a već u martu sam rekao sportskom direktoru da želim otići. Bila je to greška u mojoj karijeri", riječi su ovog iskusnog defanzivca. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Biševac je po okončanju saradnje sa Lazijom prešao u Metz, a u Francuskoj je prethodno igrao za Lyon, Lens, Valenciennes i PSG. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi