Calum Chambers na meti Crystal Palacea

Frank de Boer želi pravo pojačanje

Calum Chambers na meti Crystal Palacea

E. Ganibegović

Crystal Palace u svoje redove želi da dovede defanzivca Arsenala, Calum Cambersa. 

Sky prenosi kako je Palace zainteresovan za mladog defanzivca Topnika.

Cijena 22-godišnjaka koji je prošle sezone nastupao za Middlesbourgh, kreće se oko 20 miliona funti.

Chambers nije bio uvršten u ekipu Arsenala za turneju u Australiji i Kini jer je igrao za U21 reprezentaciju Engleske na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, nakon čega je otišao na odmor. 

U Topnike je stigao prije tri godine kada su ga doveli iz Southamptona za 16 miliona funti.

Upisao je 36 nastupa u prvoj sezoni na Emiratima međutim u drugoj je zabilježio svega 2 nastupa i onda je prošlo ljeto poslat na posudbu u Middlesbourgh. 

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trener Palace, Frank de Boer  još nije napravio pravi transfer ovog ljeta iako je u ekipu na jednogodišnju posudbu iz Chelsea stigao Loftus-Cheek. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi