Celtic slavio nad Qarabagom, Šehić kapitulirao u finišu
EPA

Liga prvaka, 3. pretkolo

Celtic slavio nad Qarabagom, Šehić kapitulirao u finišu

Večeras je odigrano šest utakmica trećeg pretkola Lige prvaka, a Qarabag našeg Ibrahima Šehića doživio je minimalan poraz na Celtic Parku. 

Škotski velikan je u prvom meču slavio s minimalnih 1:0 i jedini pogodak postigao je u samom finišu. Nakon asistencije Commonsa mrežu Šehića u 82. minuti je pogodio Boyata i postavio konačan rezultat susreta. 

Celtic je u večerašnjem susretu bio za nijansu opasniji protivnik, a da Qarabag primi samo jedan pogodak pobrinuo se golman bh. reprezentacije. Šehić je djelovao na visini zadatka i u brojnim napadima škotskog tima je izlazio kao pobjednik. 

Liga prvaka, 3. pretkolo:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Celtic - Qarabag 1:0 (Boyata 82.)

Dedryck Boyata Goal Celtic 1-0 Qarabag FK... by altindailymotion

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti