City ne popušta, Roma odustaje od Džeke?

City ne popušta, Roma odustaje od Džeke?

E. Škorić

Edin Džeko još uvijek je član Manchester Cityja, pošto Roma nije uspjela da postigne dogovor sa engleskim klubom.

Sportski direktor Rome Walter Sabatini je u Manchesteru i pokušava da smekša čelnike Cityja, koji nemaju namjeru lako da se odreknu usluga našeg reprezentativca.

Engleski klub želi 21.3 miliona funti, Roma ne može toliko da plati, nada se i dalje da može potpisati Džeku za skromnih 12.7 miliona funti.

Neki mediji u Italiji tvrde da Rimljani odustaju od Džeke i da se okreću Joseu Salomonu Rondonu, napadaču Zenita.

Sabatini će pokušati da u narednih 24 sata dogovori Džekin transfer, no čini se da su stvari postale komplikovane iako se u jednom trenutku činilo da je sve gotovo i da je samo pitanje vremena kada će Džeko potpisati za italijanski klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.