Coutinho: Liverpool mi je pomogao da narastem
Foto: EPA

Zahvalan Redsima

Coutinho: Liverpool mi je pomogao da narastem

Najbolji fudbaler Liverpoola Philippe Coutinho istakao je u posljednjem intervjuu da je izuzetno zahvalan tom klubu na svemu što mu je pružio.

Courinho je u Liverpool došao 2013. godine, a do danas je mnogo napredovao i izrastao u jednog od najboljih svjetskih fudbalera na svojoj poziciji.

"Liverpool mi je mnogo pomogao da narastem. Osjećam svake godine da sam sve bolji i bolji, u svakom pogledu. Ne mislim samo na fudbal, mislim na život općenito. Mnogo sam zahvalan ovom klubu na svemu", rekao je Coutinho, te nastavio:

"Kada sam došao na Anfield bio sam samo jedan od mnogih fudbalera-kreativaca kakvih je mnogo na svijetu. Radio sam mnogo na sebi, mijenjao i pozicije na terenu i vrlo sam zadovoljan kako sam se razvio. Ali, još nisam završio s tim".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Coutinho je prošlog ljeta bio prilično omražen kod navijača svog kluba jer je javno poručio da želi preći u Barcelonu, ali čini se da je Brazilac ipak zadovoljan onim što trenutno ima u Engleskoj.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi