"Coutinho želi da ide u Barcu i moramo se pomiriti s tim"
Foto: EPA

Oglasio se Jamie Carragher

"Coutinho želi da ide u Barcu i moramo se pomiriti s tim"

E. Čaušević

Transfer saga oko prelaska Philippea Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu još uvijek nije dobila konačni epilog.

Nakon što je Neymar za rekordnih 222 miliona eura prešao u PSG postalo je jasno da će Barcelona krenuti u lov za njegovu zamjenu. Na listi katalonskog kluba nalazi se nekoliko fudbalera, ali se najviše spekuliše o tome da će Neymarovo mjesto na Nou Campu zauzeti njegov sunarodnjak Coutinho.

Međutim, iako Brazilac ima želju da pređe u Barcu problem mu pravi Liverpool koji ga ne želi tek tako pustiti. Jurgen Klopp ne želi da izgubi najboljeg igrača pred sami početak nove sezone, no teško je da će uspjeti nagovoriti Coutinha da ostane na Anfieldu i odbije Barcelonu.

Nekadašnji igrač Redsa, Jamie Carragher, u izjavi za engleske medije izjavio je da je jasno da Coutinho ima veliku želju da ide iako Liverpool ne želi da ga pusti. No, legendarni igrač nije siguran da će Liverpool na kraju uspjeti da ga zadrži.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sada izgleda da neće otići, ali vidim da on želi da ide i moramo se pomiriti s tim. Pa, ko ne bi otišao u Barcelonu? Siguran sam ovog ili sljedećeg ljeta Courinho će nositi dres Barcelone. Nema ništa pogrešno u tome, to je jednostavno fudbal", rekao je Carragher.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi