Dobio primamljivu ponudu: Krasić odlazi iz Evrope?

Bivši igrač Juventusa

Dobio primamljivu ponudu: Krasić odlazi iz Evrope?

Nekadašnji srbijanski reprezentativac Miloš Krasić ovog ljeta bi mogao otići 'preko bare'. 

Mediji u Poljskoj pišu da Krasić, koji je najveću slavu stekao igrajući za CSKA, želi napustiti Lechiju Gdansk i svoju karijeru nastaviti u dalekoj Australiji. 

Krasić je, naime, dobio poziv iz tamošnjeg prvoligaša Sydneyja u kojem već igra njegov sunarodnjak Miloš Ninković, a jedinu prepreku mu predstavlja to što u Poljskoj ima ugovor još dvije godine. 

Poljaci će zasigurno tražiti za Krasića određeno obeštećenje, a koliko je australijski klub spreman izdvojiti za njegove usluge u ovom trenutku nije poznato. 

Tokom karijere ovaj 33-godišnji fudbaler je, pored CSKA, i Lechije, igrao još za Juventus, Vojvodinu, Bastiju i Fenerbahče. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi