Donald: Zaslužili smo više protiv Arsenala

Kapiten Crvene zvezde

Donald: Zaslužili smo više protiv Arsenala

Kapiten Crvene zvezde Mitchell Donald bio je razočaran nakon sinoćnjeg poraza od Arsenala u Beogradu.

Topnici su slavili fantastičnim pogotkom Oliviera Girouda u 85. minuti, a holandski fudbaler iz Zvezde je istakao da je njegov tim zaslužio više u ovom duelu.

"Jednostavno, sve se brzo dogodilo. Nismo zaslužili da primimo gol, pokazali smo navijačima na stadionu kako se igra protiv velikih ekipa. Nismo bili uplašeni, borili smo se i mislim da smo prikazali dobru igru", rekao je Donald, te dodao:

"Primili smo nesretan gol. Ne znam da li bi Arsenal ponovo poslije deset pokušaja postigao onakav pogodak. Ovaj poraz nije odlučujući, iako je utakmica bila bitna".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon tri odigrane utakmice, Arsenal vodi u grupi H sa svih devet bodova, dok je Zvezda na drugom mjestu sa istim brojem bodova kao BATE Borisov (4). Posljednji je Koeln bez ijednog boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti