Draxler će riješiti Barcine i Coutinhove probleme?

Nijemac na meti Redsa

Draxler će riješiti Barcine i Coutinhove probleme?

E. Čaušević

Liverpool je jučer odlučio da odbije još jednu ponudu Barcelona za Philippea Coutinha od 118 miliona funti.

Redsi su svojim potezom nastavili jednu od najvećih transfer saga ovog ljeta. Iako se čini da Liverpool nema nikakvu namjeru da proda brazilskog igrača engleski mediji prenose da nije sve tako sivo za Barcelonu što se tiče Coutinha.

Naime, The Sun je jutros prenio da bi Julian Draxler mogao biti rješenje za cijelu ovu sagu. Njemački fudbaler će gotovo sigurno napustiti PSG ovog ljeta jer za njega više nema mjesta u prvom timu Parižana nakon što je došao Neymar.

Iako je Draxler odigrao veoma dobro drugi dio sezone za PSG nakon dolaska iz Wolfsburga jasno je da je Neymar sada prioritet za Parižane u svakom smislu. Nijemac se povezuje s nekoliko klubova, a navodno u borbu za ovog igrača uključio se i Liverpool.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsi žele pokušati dogovoriti transfer ovog igrača kojeg bi platili od prodaje Coutinha. Međutim, Liverpool ne želi da pusti brazilskog igrača na Nou Camp dok ne budu sigurno da mogu u svoje redove dovesti fudbalera PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi