Dušan Vlahović potipisao za prvi tim Partizana

Juče pionir, danas prvotimac

Dušan Vlahović potipisao za prvi tim Partizana

D. Vejo

Šesnaest godina, napunio je prije nekoliko dana mladi Vlahović. Puno se pisalo o njemu. Neprikosnoveni vladar šesnaesterca u mlađim kategorijama Partizana skrenuo je pažnju na sebe. Potpisom profesionalnog ugovora, postao je najmlađi član u istoriji tima iz Humske. 

Svojom građom, mlađahni napadač je odskakao od svoj saigrača, kao i protvničkih ekipa. Visok, stamen, dobar udarac glavom, jak šut neki su od aduta ovog mladog napadača. 

Nova devetka Partizana zahvalila se svima, koji su ovaj njegov uspjeh učinili mogućim.

"Želio bih da se zahvalim svima, klubu, stručnom štabu i svima koji imaju povjerenje u mene. Naravno, tu je i Saša Ilić, koji nam je odmah tokom priprema na Kipru izašao u susret i ponudio se da je tu šta god da zatrebamo.Veliko hvala i mojim saigračima u generaciji 2000 godište, bez kojih ovo ne bi bilo moguće, a s kojima sa šampion države u tom uzrastu“, rekao je za inostrane medije Dušan Vlahović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kako to maestralno radi, novi Ibrahimović, kako ga od milja zovu još od omladinske škole, pogledajte u videu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti