Džeko: Navikao sam da mi Kolarov asistira

Pogodio protiv Juventusa

Džeko: Navikao sam da mi Kolarov asistira

Bh. napadač Edin Džeko bio je strijelac jedinog pogotka za Romu u susretu International Champions Cupa protiv Juventusa.

Juve je golom Mandžukića iz 29. minute vodio sa 1:0, da bi u 74. Džeko na asistenciju Kolarova pogodio za 1:1 i postavio konačan rezultat u regularnom dijelu utakmice. Pristupilo se izvođenju jedanaesteraca u kojem je uspješnija bila Stara dama.

Džeko je nakon utakmice dao kratku izjavu u kojoj je spomenuo svog novog/starog saigrača iz Srbije, te još jednom istakao da je vrlo sretan zbog njegovog dolaska.

"Kolarov i ja se veoma dobro poznajemo. Već mi je mnogo puta asistirao u Premier ligi kad smo igrali za Manchester City, pa sam navikao na to. On je sjajan igrač koji će nam biti od velike pomoći i drago mi je što je došao ovdje", rekao je Džeko.

Naš reprezentativac je najavio i predstojeću sezonu u Seriji A.

"Imamo još više od dvadeset dana da se pripremimo za početak prvenstva, ali mislim da smo već spremni. Mislim da će ova godina za nas biti bolja od prošle".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Treba istaći da je Edin Džeko sinoć nosio kapitensku traku Rome u drugom poluvremenu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti