Džeko se vraća u Premiership?

Bilić želi bh. napadača

Džeko se vraća u Premiership?

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Edin Džeko mogao bi se vratiti u Premiership.

Kako navode italijanski mediji, ekipa West Hama ozbiljno je zainteresovana za dovođenje bh. napadača i uskoro bi na adresu Rome mogla stići i zvanična ponuda ovog tima.

Menadžer Čekićara Slaven Bilić želi dovesti napadača ovog ljeta. Nekoliko imena je u igri, ali za sada je Džeko najizglednija opcija.

Pored londonskog tima, interes za reprezentativca BiH pokazuju turski velikani Bešiktaš i Galatasaray, te vjerovatno Vučica neće imati problema prilikom prodaje 30-godišnjeg napadača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Džeko je član Rome postao proteklog ljeta. Stigao je iz Manchester Cityja, a njegov transfer bi mogao biti realizovan ako propadne ponuda Čekićara za Alexandrea Lacazettea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti