Enrique se konačno oglasio povodom odlaska iz kluba

Trener Barce sve bliže odlasku

Enrique se konačno oglasio povodom odlaska iz kluba

Trener Barcelone Luis Enrique odlučio je konačno da komentariše navode da će napustiti klupu Barcelone.

Stolica Enriquea se opasno ljulja nakon poraza 4:0 u gostima kod PSG-a, a mnogi predviđaju da će on na kraju sezone postati bivši. 

Španski stručnjak poručuje da on još uvijek nije donio odluku o nastavku karijere.

"Šta god da se dogodi u narednim mjesecima, neće imati veze sa mojom odlukom. Ne jedna utakmica, ne dvije, ne ni svih 38 mečeva u Primeri. Nisam donio odluku", rekao je Enrique pa se osvrnuo i na narednog protivnika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Želim samo da lider izgubi bodove, ne zanima me protiv koje ekipe. Protiv Leganesa ćemo vidjeti kako reagujemo na tu noć u Parizu. Ima još mnogo vremena do revanša u Ligi šampiona. To je već u najavi velika utakmica i u mojoj glavi je još nakon te noći kada smo izgubili. Ipak, bilo bi naivno razmišljati samo o toj utakmici. Bit će još mnogo vremena da se govori o PSG-u", rekao je Enrique.

Podsjetimo da Barca naredni meč igra večeras na domaćem terenu protiv Leganesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi