Evra: Na kraju sezone ću donijeti odluku

Juventus želi da ostane, ali...

Evra: Na kraju sezone ću donijeti odluku

Još uvijek nije poznato da li će Patrice Evra i u narednom periodu nastupati za Juventus. 

Iskusnom francuskom reprezentativcu saradnja sa Juventusom ističe na kraju sezone i već nekoliko klubova je pokazalo interes, međutim nije isključeno ni da Evra produži svoj ostanak u Torinu.

"Još uvijek nisam donio odluku o svojoj budućnosti. Prethodne godine u Juventusu su bile posebne. Na kraju sezone ću sjesti sa ljudima iz kluba i onda ću odlučiti da li ostajem ili ne. Moram da budem iskren prema sebi i prema klubu. Nema nikakvih problema, to je odluka koju ću morati donijeti sam", kazao je Evra za italijanske medije. 

Na pitanje u čemu je sličnost Manchester Uniteda i Juventusa, Evra je odgovorio:

"Morate da poštujete historiju kluba u oba slučaja. Odigrati neriješeno ovdje ili u Manchesteru je loše. Razlika između ta dva kluba i ostalih - dres koji se nosi", istakao je Evra.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Evra je, podsjećamo, stigao u Juventus u julu 2014. godine sa Old Trafforda. Tokom dosadašnje karijere još je nastupao za Monaco, Nizzu, Calcio Monzu, Marsalu i PSG (U19).

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi