Stevanović odgovorio Velkoskom: Gasi sve!

Oglasio se na društvenim mrežama

Stevanović odgovorio Velkoskom: Gasi sve!

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Željezničara pobijedili su Sarajevo sa 2:1 u okviru 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Dosta prašine diglo se jučer kada je odgođena utakmica zbog loših vremenskih uslova. Organizatori su u nedostatku crvenih lopti pokušali da ofarbaju lopte koje imaju što je izazvalo dosta smijeha na društvenim mrežama.

Na osnovu toga oglasio se napadač Sarajeva Krste Velkoski koji je postavio sliku ofarbane lopte uz opis "Gasi sve". No, igrači Želje danas su dočekali slatku osvetu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon pobjede protiv ljutog rivala prvi koji se oglasio na društvenim mrežama bio je Siniša Stevanović koji je poručio također "Gasi sve" i tako odgovorio Velkoskom i društvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi