Gattuso se vraća u Milan

Legendarni italijanski fudbaler preuzima mladi tim Milana

Gattuso se vraća u Milan

D. Rakanović

Legendarni italijanski fudbaler Gennaro Gattuso vraća se u Milan. 

Veliki miljenik navijača preuzeće mladi tim Milana i na tom mjestu zamijeniti dosadašnjeg trenera Stefana Navu. 

Nava nije zadovoljio očekivanja Uprave italijanskog giganta.

Dogovor između novih čelnika Milana i Gatussa već je postignut, a donedavni trener Pise u narednim će danima stići u Milan na službeni potpis, prenosi SportItalia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gattuso se prihvatio novog klupskog projekta i odrekao se rada u profesionalnim timovima, ali možda je to samo priprema za preuzimanje dirigentske palice u prvom timu Milana.

Gattuso je igrao za Milan od 1999. do 2012. godine i osvojio je po dvije titule Lige prvaka i italijanske Serije A, te jedno Svjetsko klupsko prvenstvo. U dresu Milana nastupio 467 puta i postigao je 11 pogodaka. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi