Hadžibegić debitovao pobjedom na klupi Valenciennesa

Dobar početak u novom klubu

Hadžibegić debitovao pobjedom na klupi Valenciennesa

Bh. stručnjak Faruk Hadžibegić je večeras imao odličan početak u novom klubu.

Valenciennes je u 21. kolu francuske Ligue 2 savladao Metz rezultatom 2:1, čime je prekinuo niz od čak čest ligaških utakmica bez pobjede.

Metz je poveo u 35. minuti golom N'Gbakota, da bi samo dvije minute kasnije Diarra poravnao na 1:1. Isti fudbaler je u 81. minuti novim pogotkom donio vrijedna tri boda Valenciennesu u duelu protiv favorizovanog protivnika.

Hadžibegić će u novom klubu imati zadatak da izbori opstanak u 2. ligi, a Valenciennes se sada nalazi na 14. mjestu sa 23 boda, što je četiri boda više od Sochauxa koji je u zoni ispadanja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 2, 21. kolo:

Valenciennes - Metz 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi