Hajduk imenovao novog trenera

Košić službeno predstavljen

Hajduk imenovao novog trenera

Hrvatski prvoligaš Hajduk danas je zvanično predstavio novog trenera s kojim će ući u nastavak sezone.

Dosadašnjeg trenera Joana Carilla, koji je dobio otkaz nakon šokantnog domaćeg poraza od Rudeša u prošlom kolu HNL-a (2:3), naslijedio je Željko Kopić.

Novi trener Hajduka je posljednje dvije sezone vodio Slaven Belupo i hrvatski mediji ga predstavljaju kao odličnog taktičara, kojem nije strano pobijediti Dinamo i Rijeku. Također, smatra se jednim od najtalentovanijih hrvatskih trenera.

Kopić je tokom trenerske karijere trenirao Zagorac, Segestu, Lučko, Cibaliju i Zagreb, a sa Hajdukom je već dva puta bezuspješno pregovarao.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Željko Kopić će na klupi Hajduka debitovati u Puli protiv Istre 1961, a sa klubom sa Poljuda je potpisao ugovor do kraja sezone uz moguće produženje na još jednu sezonu u ovisnosti o rezultatima koje postigne.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti