Ibišević počeo trenirati sa ostatkom ekipe

Dobre vijesti iz Njemačke

Ibišević počeo trenirati sa ostatkom ekipe

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Stuttgarta, Vedad Ibišević, stavio se na raspolaganje treneru Huubu Steevensu. 

Ibišević se početkom decembra, nakon oporavka od povrede, vratio laganim treninzima, da bi tek danas počeo normalno trenirati s ostatkom ekipe.

"Vedad se vratio treninzima Stuttgarta i to je velika stvar za naš tim. Sretan sam zbog njegovog povratka", izjavio je Steevens.

Podsjetimo, Ibišević se povrijedio uoči prvenstvene utakmice Stuttgarta sa Eintrachtom, zbog čega je propustio kvalifikacionu utakmicu u kojoj je BiH izgubila od Izraela u Haifi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.