Ibišević: Želio sam biti uz suprugu, ali klub me trebao

Dvostruki strijelac u pobjedi Herthe

Ibišević: Želio sam biti uz suprugu, ali klub me trebao

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Vedad Ibišević bio je danas dvostruki strijelac u pobjedi Herthe protiv HSV-a.

Hertha je danas na svom terenu sa 2:0 savladala HSV, a oba gola bila su djelo Ibiševića. Bh. napadač danas ima mnogo razloga za slavlje s obzirom da je jutros dobio kćerku Zejnu. Također, sa ova dva gola Ibišević je prvi na listi bh. fudbalera u Bundesligi po broju postignutih golova.

"Naravno da sam želio biti na porodu, ali nisam mogao ostaviti ekipu. Ovo je bio jako važan meč za nas i sretan sam što smo slavili. Što se tiče poroda sve je prošlo u najboljem redu i presretan sam", rekao je Ibišević.

Podjećamo, Ibišević je na listi prestigao Sergeja Barbareza koji je u svojoj karijeri u Bundesligi postigao 95 golova. Ibišević je sada prvi sa 97 golova i ne sumnjamo da će uskoro preskočiti magičnu brojku od 100 golova u Bundesligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi