Icardi o kineskim ponudama: Može, ali na kraju karijere

Argentinac nema namjeru da ode

Icardi o kineskim ponudama: Može, ali na kraju karijere

M. Šljivak

Mauro Icardi je u oktobru prošle godine potpisao novi petogodišnji ugovor s Interom.

Argentinski napadač je tako otklonio sve sumnje oko svog ostanka u ovom timu, iako se povezivao s najvećim evropskim klubovima, ali i prelaskom u Kinu.

Nakon sinoćnjeg meča protiv Chieva u kojem je postigao 15. gol u sezoni, Icardi je komentarisao mogući odlazak u ovu zemlju.

Za 23-godišnjeg Argentinca ta opcija postoji, ali na kraju karijere.

"Kina? Nedavno sam obnovio ugovor, sretan sam u Interu. Kina uvijek može biti izbor, ali na kraju karijere", istakao je Icardi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fantastični argentinski fudbaler ove sezone blista u dresu Nerazzurra. Prvi je strijelac lige s 15 golova, a ovom broju pogodaka je dodao i čak sedam asistencija.

Sigurno je da će se o njegovom odlasku pisati još mnogo, no za sada je sigurno da on ostaje član tima s Giuseppe Meazze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi