"Idem iz Madrida, odlučio sam, nema nazad"

Cristiano Ronaldo rekao saigračima

"Idem iz Madrida, odlučio sam, nema nazad"

Nevjerovatna afera koja potresa ovih dana Real Madrid i Cristiana Ronalda danas je dobila svoj nastavak.

Portugalski as i zvanično najbolji fudbaler svijeta za prošlu sezonu, Cristiano Ronaldo, navodno je odlučio nakon optužbi za utaju poreza da napusti Španiju i u drugoj zemlji nastavi svoju karijeru.

Da te špekulacije uopšte nisu naivne, potvrdila je i ugledna španska Marca, koja ovog jutra donosi veoma zanimljive informacije. Naime, Ronaldo, koji se trenutno nalazi u kampu reprezentacije Portugala pred Kup Konfederacija, poručio je saigračima iz reprezentacije da će napustiti Real.

"Idem iz Madrida. Odlučio sam, nema nazad", navodno su riječi Ronalda, a prenosi ih Marca. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, postoje i oni koji više vjeruju u drugu, skrivenu namjeru Cristiana Ronalda. Naime, mnogi smatraju da je ovo samo taktika Portugalca kako bi dobio veću platu u Madridu i čim se to dogodi, smirit će se te će prestati sanjati o odlasku.

Šta će od svega na kraju bti, ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi