Inter pregovara sa Lamelom iz Tottenhama

Argentinac se vraća u Italiju?

Inter pregovara sa Lamelom iz Tottenhama

Čelnici Intera do kraja prijelaznog roka će pokušati angažovati Erika Lamelu iz Tottenhama. 

Vezni igrač se u prethodne dvije godine nije snašao na White Hart Laneu i izrazio je želju da promijeni sredinu. Obzirom da je nekada blistao u dresu Rome, njegov otac Jose smatra da bi povratak u Seriju A bio odličan potez.

"Glasine su tačne, pregovaramo sa Interom. On je najbolje igrao u Italiji, vjerujemo da mu tamo najviše odgovara. Očekujemo napredak u narednim danima", istakao je Jose Lamela za italijanske medije. 

Inter je u ovom prijelaznom roku prilično dobro trgovao. Došli su Kondogbia, Jovetić, Miranda, Montoya, Murillo, a sreću u drugom klubu su potražili Kovačić, Shaqiri i Kuzmanović.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.