Iz AIK-a stigli u BiH, Krpić će uskoro saznati novi klub

Čeka na novi angažman

Iz AIK-a stigli u BiH, Krpić će uskoro saznati novi klub

E. Škorić

Bh. napadač Sulejman Krpić ubrzo bi trebao saznati u kojem klubu će igrati naredne sezone

Krpić je zimus iz Slobode prešao u švedski AIK, no sve su prilike da će se vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. 

Iz švedskog kluba došli su u BiH kako bi razgovarali s Krpićem, kao i sa bh. klubovima, pa bi ubrzo Krpić trebao znati čije boje će braniti u sezoni koja slijedi.

Povezivao se sa Zrinjskim, Željezničarom i Slobodom, pa bi već do kraja dana trebali saznati ime kluba u kojem će, najvjerovatnije, igrati na posudbi.

U BiH je Krpić igrao za Slobodu, Orašje, Sarajevo, a svojevremeno je boravio i u zagrebačkom Dinamu. U prvom dijelu premijerligaške sezone je u 19 mečeva postigao 11 pogodak kao član tuzlanske Slobode. U Švedskoj je odigrao šest mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi