Je li moguće? Conte napušta Chelsea?
Foto: EPA

Inter ne pita za cijenu

Je li moguće? Conte napušta Chelsea?

M. Šljivak

Menadžer Chelseaja Antonio Conte mogao bi napustiti ovaj tim na kraju sezone.

Plavci pod vodstvom italijanskog stručnjaka igraju zaista odlično. Jurišaju prema tituli prvaka, ali bi na kraju sezone Conte mogao donijeti zapanjujuću odluku.

Italijanska La Repubblica tvrdi kako Conte ima namjeru da napusti London na kraju sezone i da se vrati u Italiju, jer ne može da se navikne na mentalitet ljudi na Ostrvu.

Navodno, on bi trebao preuzeti vođenje ekipe Intera. Novi vlasnici Nerazzurra nemaju namjeru da štede na pojačanjima kako bi klub vratili u sam vrh evropskog fudbala, a kao idealno rješenje na klupi vide Antonija Contea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako bi na opće iznenađenje svih Chelsea na kraju sezone mogao ostati bez sjajnog stručnjaka, ali ipak ovo su sve još uvijek samo špekulacije.

Chelsea je trenutno uvjerljivo prvi, pa i ako napusti redove Plavaca, to će vjerovatno biti sa šampionskom titulom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi