Jesu li ovo postave za današnji El Clasico?

Sve spremno za dvoboj Barce i Reala

Jesu li ovo postave za današnji El Clasico?

Fudbaleri Barcelone i Real Madrida danas igraju veliki El Clasico.

Bit će ovo novi susret svjetova u kojem se sastaju dva najbolja fudbalera današnjice - Cristiano Ronaldo sa jedne i Leo Messi sa druge strane.

Španski mediji objavili su i moguće postave za današnji susret. Dok Luis Enrique nema gotovo nikakvih problema sa povredama, Zinedine Zidane je u velikim mukama. Trener Reala danas neće moći računati na dvije velike zvijezde tima Tonija Kroosa i Garetha Balea bez kojih Real sigurno nije ista ekipa.

Moguće postave: 

Barcelona: Ter Stegen, Jordi Alba, Roberto, Pique, Mascherano, Busquets, Iniesta Rakitić, Neymar, Messi, Suarez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid: Navas, Carvajal, Marcelo, Pepe/Varane, Ramos, Casemiro/Kovačić, Modrić, Isco, Vazquez, Ronaldo, Benzema.

Meč počinje od 16.15 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi