Još jedna loša  vijest za Josea Mourinha
Foto: EPA

Pogba ne igra za vikend

Još jedna loša vijest za Josea Mourinha

E. Škorić

Francuski vezni nogometaš Paul Pogba propustit će utakmicu Manchester Uniteda za vikend.

United je sinoć poražen od Fenerbahčea u Istanbulu rezultatom 2:1 u meču Evropske lige, a najskuplji nogometaš Crvenih vragova se u tom meču povrijedio.

Morao je da napusti igru u 30. minuti, kada ga je zamijenio Zlatan Ibrahimović. Njegov izostanak itekako se osjetio u igri gostiju s Otoka, koji su upisali drugi poraz i sve su bliže još jednom neuspjehu.

Prema trenutnim prognozama, Pogba će propustiti meč protiv Swanseja, te nije trenutno poznato kada će ponovo na teren, ali svakako je ovo još jedna u moru loših vijesti za Josea Mourinha i njegove pomoćnike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi