Jose u šopingu na Stamford Bridgeu
Foto: EPA

Posebni želi Williana

Jose u šopingu na Stamford Bridgeu

M. Šljivak

Manchester United pokušaće u ljetnom prelaznom roku dovesti fudbalera Chelseaja Williana.

Krilni igrač tima iz Londona stigao je na Stamford Bridge 2013. godine, a tokom boravka Josea Mourinha u ovom klubu, važio je za miljenika portugalskog stručnjaka.

Otkako je Antonio Conte preuzeo ekipu, Brazilac igra mnogo manje, pa je tako od prve minute nastupio u svega 13 utakmica.

Ovog ljeta bi 28-godišnji Brazilac mogao promijeniti klub. Ozbiljan interes za njega ponovo pokazuje Mourinho, koji bi ga rado vidio u dresu Manchester Uniteda.

S obzirom na to da Willian ima važeći ugovor s Plavcima na još četiri godine, United bi ga morao dobro platiti, a suma od minimalno 32 miliona funti navodno bi zadovoljila rukovodstvo tima iz Londona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Biće svakako veoma interesantno vidjeti hoće li Willian završiti na Old Traffordu, a šanse za to su veoma velike.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi