Juventus već zna šta će uraditi s novim pojačanjem

Donesena odluka

Juventus već zna šta će uraditi s novim pojačanjem

Juventus je već dogovorio dovođenje prvog pojačanja za novu sezonu.

Dres Stare dame iz Torina će obući mladi Argentinac Rodrigo Bentancur, koji važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Južnoj Americi.

Bentacur će, ipak, morati na kaljenje odmah po dolasku u Torino, jer je Juventus već odlučio da pojačanje iz Boce Juniors pošalje u Empoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Glavni i osnovni povod ovakvog poteza jeste sticanje neophodnog iskustva, jer je jasno da Bentacur u premijernoj sezoni ne bi imao mnogo prostora pored ostalih veznjaka u Allegrijevom timu.

Juventus i Empoli imaju dugu historiju razmjenjivanja igrača, a iz Torina su na posudbe tamo odlazili fudbaleri poput Ruganija, Giovinca, Marchisija...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi