"Kada se gost brani sa 10 igrača, prvi gol je najbitniji"

Edin Džeko nakon utakmice sa Aston Villom

"Kada se gost brani sa 10 igrača, prvi gol je najbitniji"

Manchester City je večeras na svom terenu slavio protiv Aston Ville slavio rezultatom 4:0 i tako došao na korak do titule prvaka Engleske. 

Građani su sve do 64. minute tražili put do mreže Brada Guzana, a onda je za samo osam minuta, Amerikanca dva puta matirao reprezentativac BiH, Edin Džeko. 

"Mislim da smo odigrali dobro prvo poluvrijeme. Nismo uspjeli doći do gola, bila je to tvrda utakmica. Nije bilo prostora, pokušavali smo. Na poluvremenu menadžer nam je rekao da budemo mirni i da će pogodak doći," rekao je Džeko i dodao: 

"Kada se tim brani sa deset igrača prvi gol je uvijek najvažniji i mislim da se nakon tog gola sve otvorilo. Asistencija Zabalete je bila odlična i svi smo sretni večeras," riječi su Džeke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.