Kakvog pitanja se boji Cristiano Ronaldo?

Portugalac propustio press konferenciju

Kakvog pitanja se boji Cristiano Ronaldo?

Najbolji fudbaler Portugala Cristiano Ronaldo nije se pojavio na konferenciji za novinare nakon meča njegove reprezentacije protiv Meksika na Kupu Konfederacija.

Ronaldo je bio proglašen za igrača utakmice u remiju njegovog tima protiv Meksika 2:2 u 1. kolu grupe A Kupa Konfederacija i, kao takav, trebao se pojaviti na konferenciji poslije meča.

Ipak, on to nije uradio, a novinari su dobili objašnjenje da je Ronaldo pod tretmanom medicinskog osoblja poslije meča i da neće doći na konferenciju za medije. 

Naravno, odmah su svi plasirali priču da je Ronaldo namjerno propustio ovu press konferenciju kako bi izbjegao pitanja o odlasku iz Real Madrida. Podsjetimo, posljednjih dana se ta tema sve više pominje obzirom da je Ronalod optužen za utaju poreza te je navnodno najavio odlazak iz Španije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ipak, od Portugalca još niko nije dobio zvaničan komentar o ovim glasinama, a tako će biti i nakon današnjeg dana. 

Podsjetimo, Ronaldo je danas upisao asistenciju za prvi gol svoje reprezentacije protiv Meksik

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi