Kalinić naredne sedmice potpisuje za Milan?
Foto: EPA

Saga dobija epilog

Kalinić naredne sedmice potpisuje za Milan?

Sapunica vezana za transfer Nikole Kalinića mogla bi dobiti svoj epilog u narednoj sedmici. 

Hrvatski napadač je javno rekao kako želi otići iz Fiorentine i potpisati za Milan, a iako ga se klub iz Firence ne želi odreći, čini se kako polako popušta. 

Mediji iz Italije tvrde kako je dogovor između dva kluba blizu i da bi mogao biti postignut do srijede, kada bi Kalinić mogao konačno potpisati za jedan od najvećih klubova u Evropi. 

Špekuliše se kako je Milan za Kalinića spreman izdvojiti 20 miliona eura, a u slučaju da se transfer realizuje u narednoj sedmici, to bi ujedno značilo i siguran odlazak Carlosa Bacce.

Kalinić je dres Fiorentine nosio u prethodne dvije godine. U tom periodu je postigao 33 pogotka u 84 nastupa. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi