Klopp: Neymarov transfer bi mogao promijeniti sve
Foto: EPA

Trener Liverpoola zapanjen mogućom visinom naknade

Klopp: Neymarov transfer bi mogao promijeniti sve

Jurgen Klopp je sigurno jedan od najkarizmatičnijih trenera u ligama petice i poznato je da se ne libi dati svoje mišljenje o akutelnostima iz svijeta fudbala. 

Njemački stručnjak je tako prokomentarisao i potencijalni astronomski transfer Neymara iz Barcelone u PSG.

Klopp nije uvjeren da će do Neymarovog transfera u PSG zaista i doći, ali, svejedno, ističe da bi ovaj transfer promijenio nogomet iz korijena.

"Toliko je mnogo glasina koje kruže. Samo jedna od njih je i glasina o Coutinhovom odlasku", izjavio je Klopp.

"Ako stvar oko Neymara nije samo glasina, taj transfer će biti potpuno novi nivo, to više neće biti stvar s ovoga planeta", prenosi Kloppovu izjavu Liverpool Echo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Stvarno? Dvije stotine i dvadeset dva miliona eura? Ne mogu vjerovati da će se nešto takvo desiti. Ali ako se desi, to će promijeniti sve", dodao je na kraju njemački stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi