Klopp: Svaka čast Sevilli, zaslužili su bod
Foto: EPA

Nijemac nakon meča

Klopp: Svaka čast Sevilli, zaslužili su bod

Njemački stručnjak na klupi Liverpoola Jurgen Klopp čestitao je Sevilli na sinoćnjem bodu protiv njegove ekipe u okviru Lige prvaka. 

Sevilla i Liverpool su u sjajnom meču podijelili bodove odigravši 3:3, a Klopp je nakon meča priznao da je Sevilla zaslužila bod zbog truda, a također je poručio da je njegov tim u nastavku meča prestao igrati fudbal. 

"U drugom poluvremenu smo prestali igrati fudbal. Mi samo to oružje imamo - znamo igrati fudbal. Ali, to nismo radili u drugom poluvremenu. Mi 50 minuta nismo igrali fudbal, a Sevilla nije odustajala i zaslužila je bod, svaka im čast. Otvorili smo im vrata i nismo ih više zatvarali. Da smo igrali na domaćem terenu, vjerovatno bi nam pomogla atmosfera Anfielda i ne bi primili tri gola, ali ovdje je atmosfera pomogla Sevilli", rekao je Klopp nakon susreta.

Podsjetimo, Liverpool je ostao lider u grupi E sa devet bodova, odnosno jednim više od Seville. U posljednjem meču Redsi dočekuju Spartak iz Moskve i eventualni poraz bi ih vjerovatno eliminisao iz daljeg takmičenja. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi