Kolarov stigao na ljekarske preglede

Potpisuje za Romu

Kolarov stigao na ljekarske preglede

E. Čaušević

Srbijanski fudbaler Aleksandar Kolarov će nakon sedam godina napustiti Manchester City.

Kolarov je 2010. godine na Etihad stigao iz Lazija, a nakon sedam sezona ponovo će se vratiti u italijansku Seriju A. Međutim, Kolarov je odlučio da prihvati ponudu ljutog gradskog rivala svog nekadašnjeg kluba, ekipe Rome. 

Srbijanski igrač je doputovao danas u Sjedinjene Američke Države gdje se nalazi ekipa Rome i uskoro bi trebao odraditi ljekarske preglede i priključiti se pripremama svoje nove ekipe. Sigurno je da se ovom transferu najviše raduje bh. napadač Edin Džeko koji je dobar prijatelj s Kolarovom s kojim je igrao u Manchester Cityju.

Pored Manchester Cityja i Lazija ovaj lijevi bek nastupao je za OKF Beograd i Čukarički. Kolarov bi u Romu trebao doći na posudbu do kraja sezone nakon čega će Roma biti obavezna da otkupi njegov ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi