Lacazette i sljedeće godine u Lyonu

Sjajni napadač

Lacazette i sljedeće godine u Lyonu

Alexandre Lacazette jedan je od najzaslužnijih što se Lyon u francuskom prvenstvu trenutno nalazi na liderskoj poziciji. 

Unatoč tome što ga u svojim redovima žele vidjeti Liverpool i Manchester City, Lacazette će najvjerovatnije i naredne sezone nositi dres Lyona. 

"U fudbalu nikad ne znate što će se dogoditi. Ali želim s Lyonom ispisati historiju", rekao je Lacazette za francuske medije. 

Da je puno izgledniji ostanak Lacazettea, nego odlazak potvrdio je i predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Učinit ćemo sve što treba da ga zadržimo u klubu. On će i sljedeće sezone igrati u Lyonu. On želi biti prvi strijelac na našem novom stadionu", rekao je Aulas koji je dodao da će u klubu ostati Nabil Fekir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.