Lalatović: Pojedinci ne zaslužuju dres Crvene zvezde

Trener Zvezde nakon utakmice sa Donjim Sremom

Lalatović: Pojedinci ne zaslužuju dres Crvene zvezde

Crvena zvezda je večeras u okviru 10. kola Jelen Superlige na svom terenu slavila protiv Donjeg Srema rezultatom 1:0. 

Domaćin je do pobjede došao golom iz jedanaesterca, a mrežu Donjeg Srema zatresao je Nejc Pečnik. Ekipa sa Marakane odigrala je jako lošu utakmicu i pored trijumfa, a trener domaćih Nenad Lalatović bjesnio je nakon utakmice.

"Zadovoljan sam samo pobjedom i ničim drugim. Ovo je bila naša najslabija partija od kada sam ja u klubu. Imali smo samo dvije šanse, Rakića i šut Ristića pored gola. Pobijedili smo iz penala. Igrali smo bez želje i htijenja. Previše smo lako shvatili protivnika, kao da će to što smo Zvezda samo pobijediti odlični večeras Donji Srem," rekao je Lalatović i dodao: 

"Pojedini igrači ne zaslužuju da nose crveno-beli dres i ne treba da budu na platnom spisku. Klub je već u krizi i ne treba mu dodatni trošak i da se zadužuje. Jasno je da će po završetku polusezone uprava morati da popriča sa pojedincima, da vidi ko je za Crvenu zvezdu, a kome da se zahvali, ovako više ne može," kaže Lalatović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.