Liječnički pregledi dijele Nolita od Cityja

Potpisuje za Građane

Liječnički pregledi dijele Nolita od Cityja

E. Škorić

Nolito je pružao dobre partije u dresu Španije u posljednje vrijeme.

Dobre igre u dresu Celte iz Viga u prošloj sezoni, te u dresu Španije u prijateljskim mečevima i na Euru, definitivno nisu prošle nezapaženo. U prilog tome ide informacija da je ovaj igrač već spakovao kofere i na putu je prema Manchesteru.

Nolito će, naime, novoj sezoni nositi dres Manchester Cityja, koji je dogovorio njegov transfer iz Celte za 13.8 miliona funti. Preciznije, Građani su aktivirali odštetnu klauzulu.

Igrač se dugo povezivao s Barcelonom, ali je Pep Guardiola pokvario posao bivšem klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nolito je prošle sezone dao 12 golova u Primeri, a očekuje se da 29-godišnjak u narednih 24 sata obavi liječničke pregelde na Etihadu, gdje će se pridružiti Ilkaju Gundoganu, prvom pojačanju Guardiole ovog ljeta.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi