Lukaku: Odigrali smo sjajno najtežu utakmicu

Napadač Evertona nakon meča

Lukaku: Odigrali smo sjajno najtežu utakmicu

Reprezentativci Belgije sinoć su na domaćem terenu porazili Bosnu i Hercegovinu sa visokih 4:0 u okviru kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Lukaku je nakon meča poručio da je bio frustriran nakon teškog promašaja sredinom drugog poluvremena, ali da je sretan što je ipak uspio postići pogodak.

Također, dodao je da je njegova reprezentacija odigrala sjajnu utakmicu kada je to bilo najpotrebnije.

"Uvijek želim postići gol, to je moj cilj u svakoj utakmici. Bio sam toliko frustriran nakon teškog promašaja, ali ipak sam uspio zadržati koncentraciju", rekao je Lukaku za belgijske medije pa dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Igrali smo veoma dobro. Bila je to utakmica protiv dobrog protivnika, možda i najteža u ovim kvalifikacijama. Sada je potrebno da iskoristimo ovaj trenutak i da nastavimo pobjeđivati. Dobro se razmumijemo međusobno i znamo šta radimo na terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi