Mancini bio na važnom sastanku sa gazdama Intera

Epilog se još ne zna

Mancini bio na važnom sastanku sa gazdama Intera

Javna je tajna da se trener Intera Roberto Mancini baš i ne slaže sa vlasnicima ovog kluba Stevenom Zhangom i Erickom Thohirom.

Kako navode mediji na Apeninima, 51-godišnji stručnjak je jučer u poslijepodnevnim satima bio na važnom sastanku sa ovim dvojcem, gdje se vodio razgovor oko njegove budućnosti na klupi Nerazzurra.

Ugledni novinar Gianluca Di Marzio piše da se Roberto Mancini sastao i sa Zhangom Jindongom, sinom kineskog vlasnika Intera, te da im se kasnije pridružio i Erick Thohir.

Iako Mancini negira da postoje suglasice sa gazdama kluba, jasno je da neke stvari nisu u najboljem redu, a informacije iz Italije kažu da bi sa pomenutim dvojcem trebao održati još jedan sastanak u skorije vrijeme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Epilog jučerašnjih razgovora Mancinija sa Zhangom i Thohirom još uvijek nije poznat.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi