Mandarić dovodi veliko pojačanje u Olimpiju

Kontakti već uspostavljeni

Mandarić dovodi veliko pojačanje u Olimpiju

Proslavljeni crnogorski napadač Mirko Vučinić na meti je Olimpije. 

Tim iz Ljubljane je osvojio prvenstvo Slovenije i tako prekinuo petogodišnju dominaciju Maribora, a da se vlasnik kluba Milan Mandarić ne želi zadovoljiti samo nacionalnom titulom potvrđuju i namjere da angažuje Mirka Vučinića. 

Mediji iz Slovenije javljaju da su kontakati na relaciji 'Vučinić - Olimpija' već uspostavljeni i nekadašnji napadač Juventusa sa aktuelnim slovenačkim prvakom bi trebao uskoro da zvanično potpiše ugovor. 

Vučinić je svojevremeno proveo 14 sezona u Seriji A igrajući za Lecce, Romu i Juventus. Posljednji angažman je imao u Al-Kaziri iz Abu Dhabija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi