Manolas: Nikad nisam rekao Nainggolanu da ide

Demantovao novinarske priče

Manolas: Nikad nisam rekao Nainggolanu da ide

Grčki defanzivac Kostas Manolas demantovao je navode italijanskih medija.

Naime, Italijani su prije nekoliko dana pisali da je Manolas poručio Nainggolanu da treba otići iz Rome u neki veći klub jer posjeduje kvalitet za to, a grčki štoper odlučio je demantovati ove navode.

"Nikada nisam rekao da Roma nije veliki klub. Da nije tako, ne bi bio ovdje. To je zaista veliki klub. Nikada nisam savjetovao Nainggolana da ode, kao što sam čitao. Rekao sam da je on vrhunski fudbaler koji može igrati bilo gdje. Izbor je na njemu. Roma je sjajan klub i ako želi ostati, neka ostane", poručio je Manolas.

On se osvrnuo i na veliki derbi Serije A kojeg će ovog vikenda na stadionu San Paolo igrati Napoli i Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Gledat ćemo sjajan meč između dva velika kluba. Moramo uvijek vjerovati kada je u pitanju Scudetto. Imamo dva veoma teška cilja do kraja sezone, moramo nastaviti da se borimo", poručio je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi