Marca: Donnarumma dogovorio s Realom

Iako se on pravda navijačima

Marca: Donnarumma dogovorio s Realom

E. Škorić

Gianluigi Donnarumma je glavna tema u mnogim inostranim sportskim medijima i niko nije siguran hoće li na kraju čitave sage ostati u Milanu ili otići u neki drugi klub.

Donnarumma i njegov agent Mino Raiola nedavno su obavijestili javnost da on neće produžiti ugovor s Milanom i ubrzo su ga navijači Milana proglasili izdajicom, ali sada je došlo do određenog zaokreta.

Navodno je Donnarumma ipak pristao da prihvati Milanove uslove i potpiše novi ugovor, no Marca je izvijestila da je talentovani mladi golman italijanske reprezentacije prihvatio ponudu Real Madrida.

Donnarummi s Milanom ugovor ističe na ljeto i, prema tvrdnjama Marce, Real je već dogovorio s Donnarummom prelazak, a spreman je i da plati određenu cifru Milanu kako bi Rossoneri ipak odustali od želje da zadrže talentovanog čuvara mreže.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nisam nikada rekao da želim da napustim Milan. Zašto me masakrirate? Nisam aspolutno ništa učinio", navodna je Donnarummina poruka navijačima Milana, no više niko sa sigurnošću ne može da kaže šta će se desiti s njim.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi